Vision

Nepremičnine Simobilia

Posredovanje in svetovanje pri prodaji ali nakupu nepremičnin.

 

Na podlagi delovnih izkušenj na občini ter upravni enoti sem leta 2010 pričel samostojno podjetniško pot z ustanovitvijo podjetja SK5 biro, podjetniško in poslovno svetovanje s.p..  Isto leto sem pridobil certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji in licenco za nepremičninsko posredovanje. Od tedaj se profesionalno ukvarjam s posredovanjem nepremičnin.

Leta 2010 sem ustanovil lastno znamko za promet z nepremičninami Nepremičnine  SIMOBILIA s sedežem na Prevaljah.  

Sedaj Nepremičnine SIMOBILIA ne nudimo le pomoč pri prodaji ali nakupu želene nepremičnine, temveč se ukvarjamo tudi z nepremičninskim svetovanjem. Tako Vam brez dodatnega stresa zagotovimo prodajo ali nakup nepremičnine . Predvsem pa vam omogočimo varen nakup ali prodajo, upoštevajoč vaše želje.

Uspešno sodelujemo z lokalnimi inštitucijami, strokovnjaki, izvajalci  ter podjetniki, s katerimi Vam zagotavljamo strokovno zaključen postopek prodaje ali nakupa.

 

Veselimo se sodelovanja z vami!

 

 

Nepremičninski posrednik in direktor podjetja SK5 biro, s.p.

Stanislav KUMPREJ

 Prevalje, maj 2016

 

Mnenja strank:

" Zahvaljujem se za Vašo obzirno in zelo spoštljivo posredovanje pri izpeljavi prodaje hiše."

" Najlepša hvala za vas trud in uspešno prodajo! Vaš korekten in zavzet pristop me je res prav presenetil, sva zelo veseli, da sva vas našli..."

" Hvala za vso pomoč in odlično sodelovanje pri nakupu naše nove hiše. Lahko rečem, da sem res zelo zadovoljen in da ste res pravi profesinalec v svojem poslu."


 

Contact

 

 

Contact us

Offering

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

© 2018 Simobilia | Authors: Web agency Si-TEAM