Hiše

Stanovanjska hiša, Stražišče, Prevalje

Prodaja 269.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

CENA: cca 269.000,00 EUR (po dogovoru)

Prodamo stanovanjsko hišo, ki se nahaja na izjemni lokaciji nad Mežiško dolino. Pogled iz hiše in parcele vam omogoča 180° panoramski razgled na dolino in okoliške hribe in planine. Uživali boste s soncem obsijane večere in čudovite sončne zahode v vseh letnih časih, sončni žarki vzhajajočega sonca pa vas bodo greli že pred ostalimi v dolini.

Hiša obsega 3 etaže (K+P+M).

V kletnem delu je večja garaža za dva osebna avtomobila z avtomatskimi dvižnimi vrati ter drvarnica, ki ima poseben vhod iz dvorišča. V kletnem delu je urejen še družabni-hobi prostor, kjer je parket ter umivalniko in tuš. V kletni etaži se nahajajo še wc, kurilnica, shramba, delavnica in prostor za odlaganje vrtne opreme. V družabnem-hobi prostoru je parket.

V pritličju je vetrolov, hodnik, kuhinja povezana z jedilnico in dnevno sobo. Dnevno sobo krasi funkcionalna lončena peč. Urejen je izhod na zelenico in teraso na zahodno stran objekta. V pritličju se nahajajo sanitarije z umivalnikom ter tuš, urejen je tudi priključek za pralni stroj. V prtiličju je pravtako urejen wc za goste.

V etaži je hodnik, velika kopalnica s sanitarijami, spalnica s predprostorom in izhodom na teraso s čudovitim pogledom na okolico. Tukaj se nahajata še dve otroški sobi.

Okolica je zelo lepo urejena. Dvorišče je tlakovano.

Pohodna površina ob in okoli hiši je pravtako tlakovana. Velika terasa na zahodni strani objekta je granitna.

Lasten je vodovod, troprekatna greznica z izpraznevanjem, trofazna elektrika ter možnost priklopa na ktv. Kritina je opečnata-Bramac. Celotne površine ostrešja so betonirane in izolirane, kar omogoča veliko požarno varnost objekta.

Talno ogrevanje v kombinaciji z radiatorji  je urejeno v celotnem pritličju. V mansardi je urejeno talno ogrevanje v kombinaciji z radiatorjem v kopalnici.

Objekt je zelo dobro vzdrževan in v občasni uporabi. Vgrajeno je kvalitetno stavbno pohištvo ter parket.

Posebno kvaliteto bivanja da ločena peč v dnevni sobi.

Hiša je na čudoviti, sončni , razgledni in mirni legi, ob robu gozda. 

Do objekta urejena asfaltna cesta.

Lokacija je lahko dostopna. Iz Prevalj je hiša oddaljena 10 min z avtom po asfaltni cesti. V bližini so številne možnosti za rekreacijo (kolesarjenje, pohodništvo). Znana rekreacijska točka Prevaljčanov, Brinjeva gora, vam je pred vrati. Parcela vam nudi tudi veliko zasebnosti, saj je nekoliko odmaknjena in dvignjena nad cesto.
PRIPOROČAMO!


Za ogled  in  dodatne informacije pokličite 041 761 957-Stanko

 

Nepremičnine Koroška Simobilia smo specializiran posrednik nepremičnin:

NEPREMIČNINSKO SVETUJEMO

OMOGOČIMO VAREN PRENOS LASTNINSKE PRAVICE

NUDIMO KOMPLETNO NEPREMIČNINSKO STORITEV NA ENEM MESTU

UREDIMO DOKUMENTACIJO

 

  • Cena: 269.000,00 €
  • Vrsta: Hiše
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 1017
  • Površina: 220 m2
  • Energetski razred: D
  • Parcela: 1261 m2

O nas

SK5 biro, Stanko Kumprej s.p., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2018 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM