Hiše

Stanovanjska hiša, Stražišče, Prevalje

Prodaja 225.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Prodamo stanovanjsko hišo, ki se nahaja na izjemni lokaciji nad Mežiško dolino. Pogled iz hiše in parcele vam omogoča panoramski razgled na dolino in okoliške hribe in planine. Uživali boste s soncem obsijane večere in čudovite sončne zahode v vseh letnih časih.

Hiša obsega 3 etaže (K+P+M).

V kletnem delu je večja garaža za dva osebna avtomobila z avtomatskimi dvižnimi vrati ter drvarnica, ki ima poseben vhod iz dvorišča. V kletnem delu je urejen še družabni-hobi prostor, kjer je urejen parket ter umivalniko in tuš. V kletni etaži se nahajajo še wc, kurilnica, shramba, delavnica in prostor za odlaganje vrtne opreme.

V pritličju je vetrolov, hodnik, kuhinja povezana z jedilnico in dnevno sobo. Dnevno sobo krasi funkcionalna lončena peč. Urejen je izhod na zelenico in teraso na zahodno stran objekta. V pritličju se nahaja WC za goste ter kopalnica z WC, umivalnikom, tušem ter priključkom za pralni stroj. 

V etaži je hodnik, velika kopalnica s sanitarijami, spalnica s predprostorom in izhodom na teraso s čudovitim pogledom na okolico. Tukaj se nahajata še dve otroški sobi.

Talno ogrevanje v kombinaciji z radiatorji  je urejeno v celotnem pritličju. V mansardi je urejeno talno ogrevanje v kombinaciji z radiatorjem v kopalnici.

Okolica je zelo lepo urejena. Dvorišče ter pohodna površina ob in okoli hiše je pravtako tlakovana. Velika terasa na zahodni strani objekta je granitna.

Lasten je vodovod, troprekatna greznica z izpraznevanjem, trofazna elektrika ter možnost priklopa na ktv. Kritina je opečnata-Bramac. Celotne površine ostrešja so betonirane in izolirane, kar omogoča veliko požarno varnost objekta.

Objekt je zelo dobro vzdrževan in v občasni uporabi. Vgrajeno je kvalitetno stavbno pohištvo ter parket.

Posebno kvaliteto bivanja da ločena peč v dnevni sobi.

Hiša je na čudoviti, sončni , razgledni in mirni legi, ob robu gozda. 

Do objekta urejena asfaltna cesta.

Lokacija je lahko dostopna. Iz Prevalj je hiša oddaljena 10 min z avtom po deloma asfaltni cesti.

V bližini so številne možnosti za rekreacijo (kolesarjenje, pohodništvo). Znana rekreacijska točka Prevaljčanov, Brinjeva gora, vam je pred vrati.

Parcela vam nudi tudi veliko zasebnosti, saj je nekoliko odmaknjena in dvignjena nad cesto.

Urejena vsa dokumentacija.

EI: D

PRIPOROČAMO!


Za ogled  in  dodatne informacije pokličite 041 761 957-Stanko

 

Nepremičnine Koroška Simobilia smo specializiran posrednik nepremičnin:

NEPREMIČNINSKO SVETUJEMO

OMOGOČIMO VAREN PRENOS LASTNINSKE PRAVICE

NUDIMO KOMPLETNO NEPREMIČNINSKO STORITEV NA ENEM MESTU

UREDIMO DOKUMENTACIJO

 

  • Cena: 225.000,00 €
  • Vrsta: Hiše
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 1017
  • Površina: 220 m2
  • Energetski razred: D
  • Parcela: 1261 m2

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2018 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM