Kmetije / posestva

Kmetija, Vrhe, Slovenj Gradec

Prodaja 300.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

V neokrnjeni naravi v naselju Vrhe, Občina Slovenj Gradec, prodamo kmetijo z dvema stanovanjskima objektoma in drvarnico.

Oba objekta sta obnovljena in lepo vzdrževana. Površina kmetije je 14 ha, od tega je 10 ha gozda, 4 ha pa je travniških površin. Ob objektih je uren lep sadovnjak z avtohtonimi vrstami sadnega drevja. Zemljiško knjižno stanje je urejeno, kmetija je brez bremen.

Kmetija se nahaja na nadmorski višini 500 m. S kmetije je čudovit razgled na okoliške hribe, Pohorje, Uršljo goro in Mislinjsko dolino. Kmetija je na zelo sončni legi. Do kmetije vodi asfaltna cesta, le hišni priključek je tlakovan.

Objekta sta priključena na lastni vodovod, elektriko, telefon, internet in lastno kanalizacijo. Urejeno je centralno ogrevanje na olje in trda goriva.

Energetska izkaznica: 1.objekt-razred F /    2.objekt-razred E

 

PRIPOROČAMO!

 

Nepremičnine Koroška Simobilia smo specializiran posrednik nepremičnin na Koroškem:


SVETUJEMO

OMOGOČIMO VAREN PRENOS LASTNINSKE PRAVICE

NUDIMO KOMPLETNO NEPREMIČNINSKO STORITEV NA ENEM MESTU

 

Za več informacij pokličite 041 761 957 - Stanko ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  • Cena: 300.000,00 €
  • Vrsta: Kmetije / posestva
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 904

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM