Poslovno-stanovanjski objekti

Poslovno stanovanjski objekt, Mislinja

Prodaja 220.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

V Mislinji prodamo del poslovno stanovanjskega objekta uporabne površine 600 m2. Objekt je bil zgrajen leta 2011 in mu pripada 340 m2 zemljišča, ki v naravi predstavlja urejeno asfaltirano dvorišče. Objekt ima 4 etaže: pritličje, prvo nadstropje, drugo nadstropje in mansarda.

V pritličju je urejen trgovski lokal, ki je v funkciji. Ostale etaže so urejene do tretje gradbene faze. Vgrajena so troslojno  zastekljene okna, v  mansardi pa so nameščena strešna okna. Izvedena je DEMIT fasada (12 cm). Izvedena je kvalitetna strešna konstrukcija z opečnato strešno kritinino.

Objekt se nahaja ob glavni cesti Slovenj Gradec-Velenje. Priključen je na javno-komunalno omrežje. Pripravljene so inštalacije za namestitev toplotnih črpalk. Predvideno je talno ogrevanje.

Pridobljeno je gradbeno dovoljenje za gostinsko stanovanjski objekt (restavracija, gostilna z hotelskimi sobami in apartmaji). V prvem nadstropju je predvidena ureditev fitnesa z apartmaji, v drugem nadstropju apartmaji, v mansardi pa sobe. Na JZ strani objekta je predvidena velika pohodna terasa tlorisne velikosti 100 m2.

Glede na fazo izgradnje pa je možno objekt urediti v večstanovanjski objekt. Prostore se da preurediti v kvalitetna stanovanja, različnih tlorisnih velikosti.

Objekt je grajen  kvalitetno. Je zelo dobra poslovna priložnost, saj je na ugodni lokaciji: od Slovenj Gradca je oddaljen 13  km, od Velenja  14 km od turističnega športnega centra  pa 14 km.

 

PRIPOROČAMO OGLED.

 

Za več informacij pokličite na 041 761 957 - Stanko ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  • Cena: 220.000,00 €
  • Vrsta: Poslovno-stanovanjski objekti
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 771

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM