Poslovno-stanovanjski objekti

Poslovno-stanovanjski objekt, Leše, Prevalje

Prodaja 195.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

V centru Leš nad Prevaljami prodamo poslovno-stanovanjsko objekt. Nekdaj se je tukaj izvajala znana gostinska dejavnost, zato ima objekt v etaži urejen gostinski lokal. 

Objekt se nahaja v centru kraja, obkroža ga ravninska zelenica. Objekt odlikuje mirna in sončna lokacija ter lahka dostopnost.

Objekt ima 3 etaže.

V prvi etaže sta urejeni dve  garaži, sanitarije za moške, sanitarije za ženske, kopalnica s tušem, shramba, kurilnica, drvarnica.

V drugi etaži je urejen gostinski lokal v tlorisni površini 160,40 m2. Tukaj je urejen bar, kuhinja, 2 večja povezana prostora (plesišče, jedilnica) ter dodatna soba. Prostore odlikujejo velika okna.

V tretji etaži so bivanjske poršine na površini 92,10 m2. 3 sobno stanovanje se ponaša s prijetnim in funkcionalnim tlorisom, ki zajema: hodnik, kopilnico, spalnico, sobo (otroško sobo), dnevno sobo ter kuhinjo z jedilnico (obnoveljeno l. 2015). Iz dnevne sobe je možen izhod na balkon na južni strani objekta. V tej etaži je pokrita terasa v izmeri 40 m2. Izhod na teraso je preko dnevne sobe.

Okna so bila obnovljena 2004, streha pa 2006.

Okolica objekta je intenzivno ozelenjena, urejen je sadovnjak ter vrt. Pred objektom je urejeno tlakovano parkirišče.

Objekt je priključen na javno komunalno omrežje. Izvedeno je centralno ogrevanje na olje in trda goriva.

 

Izjemna priložnost za podjetnike, ki potrebujejo prostore za izvajanje gostinske dejavnosti. Leše so turistično zanimiv kraj nad Prevaljami. Od Prevalj je kraj oddaljen po asfaltni cesti slabe 3 km. Kraj je predvsem zanimiv zaradi bogate rudniške zgodovine, zaradi gotskih cerkev ter festivala Pravljična vas Leše (https://www.pravljicna-vas.si/). Objekt tako nudi poživitev gostinske dejavnosti v kraju in okolici.

 

PRIPOROČAMO

 

Vljudno vabljeni na ogled.

 

Nepremičnine Koroška Simobilia smo specializiran posrednik nepremičnin na Koroškem:


SVETUJEMO

OMOGOČIMO VAREN PRENOS LASTNINSKE PRAVICE

NUDIMO KOMPLETNO NEPREMIČNINSKO STORITEV NA ENEM MESTU

 

 Za ogled pokličite 041 761 957 - Iva ali za dodatne informacije pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  • Cena: 195.000,00 €
  • Vrsta: Poslovno-stanovanjski objekti
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 896

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2018 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM