Vizija

Nepremičnine Simobilia

Posredovanje in svetovanje pri prodaji ali nakupu nepremičnin.

 

Na podlagi delovnih izkušenj na občini ter upravni enoti sem leta 2010 pričel samostojno podjetniško pot z ustanovitvijo podjetja SK5 biro, podjetniško in poslovno svetovanje s.p..  Isto leto sem pridobil certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji in licenco za nepremičninsko posredovanje. Od tedaj se profesionalno ukvarjam s posredovanjem nepremičnin.

Leta 2010 sem ustanovil lastno znamko za promet z nepremičninami Nepremičnine  SIMOBILIA s sedežem na Prevaljah.  

Sedaj Nepremičnine SIMOBILIA ne nudimo le pomoč pri prodaji ali nakupu želene nepremičnine, temveč se ukvarjamo tudi z nepremičninskim svetovanjem. Tako Vam brez dodatnega stresa zagotovimo prodajo ali nakup nepremičnine . Predvsem pa vam omogočimo varen nakup ali prodajo, upoštevajoč vaše želje.

Uspešno sodelujemo z lokalnimi inštitucijami, strokovnjaki, izvajalci  ter podjetniki, s katerimi Vam zagotavljamo strokovno zaključen postopek prodaje ali nakupa.

 

Veselimo se sodelovanja z vami!

 

 

Nepremičninski posrednik in direktor podjetja SK5 biro, s.p.

Stanislav KUMPREJ

 Prevalje, maj 2016

 

Mnenja strank:

" Zahvaljujem se za Vašo obzirno in zelo spoštljivo posredovanje pri izpeljavi prodaje hiše."

" Najlepša hvala za vas trud in uspešno prodajo! Vaš korekten in zavzet pristop me je res prav presenetil, sva zelo veseli, da sva vas našli..."

" Hvala za vso pomoč in odlično sodelovanje pri nakupu naše nove hiše. Lahko rečem, da sem res zelo zadovoljen in da ste res pravi profesinalec v svojem poslu."


 

O nas

SK5 biro, Stanko Kumprej s.p., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2018 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM