Potek najema nepremičnine

Želite najeti stanovanje, ker bi se radi osamosvojili? Se imate namen preseliti na Koroško in iščete najemniško stanovanje?  Ste podjetnik, ki potrebuje nove poslovne prostore?

V parih korakih vam svetujemo, kako se lotiti najema nepremičnine, da bi se izognili kasnejšim nepotrebnim nevšečnostim.

 

1. ZAČNITE TAKOJ

Verjetno ste že izkusili, da najhitrejši začetek ni iskanje po internetnih oglasih. Svetujemo vam, da vzpostavite stik z nepremičninskim posrednikom iz lokalnega okolja, ki bo našel nepremičnino namesto vas. Marsikdaj posredniki posedujemo podatke, ki niso dostopni na spletu.

 

2. ZAUPAJTE SVOJE ŽELJE IN IZBERI NAJPRIMERNEJŠE

Zaupajte svoje želje. Pokličite na 031 649 378, pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas obiščite na Prevaljah.

 

3. OPRAVITE OGLED

Ustvarite si pravo sliko  in opravite ogled želene nepremičnine. Ogledov bo najverjetneje več, dokler se nekje ne boste počutili kot doma.

 

4. ODDAJTE PONUDBO

Nepremičninski agent vam bo pomagal pripraviti ponudbo za najemodajalca in jo posredoval najemodajalcu. Na vašo željo bo vodil pogajalski proces z namenom, da za vas doseže najboljšo ceno.

 

5. SKLENITE DOGOVOR

Ko bo ponudba sprejeta in bosta dogovorjena cena ter način plačila, se boste z nepremičninskim agentom dogovorili za način izvajanja pravnega postopka.

 

6. PREBERITE POGODBO in jo PODPIŠITE

Nepremičnine SIMOBILIA pripravimo pogodbo. Pogodbo pošljemo ali dostavimo vsem strankam na vpogled. Po potrebi usklajujemo nove predloge do končnega podpisa. Po podpisu najemniške pogodbe se pripravi primopredajni zapisnik nepremičnine.

 

7. NEPREMIČNINO PREVZAMITE

Nepremičnine SIMOBILIA vodimo primopredajni postopek nepremičnine in izvedemo prepis komunalnih priključkov- popišemo stanje števcev za plin, elektriko in vodo. Obvestimo lokalno komunalno podjetje, dobavitelje energentov in elektrike.

 

8. ČESTITAMO!

Postali ste novi najemnik nepremičnine! 

 

Tudi po najemu nepremičnine smo vam na voljo, kadarkoli nas potrebujete.

 

 

Pokličite nas na 041 761 957-ali 031 649 378 med 8h in 20h ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2018 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM