Potek nakupa nepremičnine

1. STOPITE V STIK Z NAMI

Dogovorite se za sestanek. Naš poslovni prostor je v centru Prevalj. Preko obrazca na spletni strani posredujete povpraševanje in dogovorili se bomo za termin sestanka. Lahko pa nas pokličete na 041 761 957.

Kontakt Povpraševanje

 

2. ZAUPAJTE NAM SVOJE ŽELJE

Opišite nam svoje želje, predvsem željeno lokacijo nepremičnine, kvadraturo,  cenovni razpon, število sob, razgled, balkon in ostale za vas odločilne lastnosti nepremičnine.  

 

3. IZBERITE NAJPRIMERNEJŠE NEPREMIČNINE

Na podlagi vašega opisa vam bomo preko elektronskega sporočila podali  izbor nepremičnin, ki ustrezajo vašim željam. Lahko se dogovorimo tudi za sestanek v poslovih prostorih, kjer vam predstavimo za vas zanimive nepremičnine.

 

4. OPRAVITE OGLED

Ogled vam omogočimo v najkrašem možnem času. Nekatere nepremičnine si lahko ogledamo še isti dan.

 

5. ODDAJTE PONUDBO

Za nepremičnino, ki ustreza vašim željam, oddajte ponudbo.

 

 6. DOGOVORITE SE

Potem, ko je lastnik ponudbo sprejel in je višina kupnine potrjena in dogovorjena, se dogovorimo za način izvajanja pravnega postopka.

 

7. PREGLEJTE OSNUTEK POGODBE

Pripravimo osnutek pogodbe, ki vam ga posredujemo v predogled. Po želji lahko osnutek  in pogodbo pripravi izbrani notar.

 

8. PODPIŠITE POGODBO

Po podpisu kupoprodajne pogodbe se odvede davek na promet z nepremičninami (DPN) ter morebitne ostale davščine, šele nato pogodba overi notarju.

 

9. PLAČAJTE KUPNINO

Overjeno pogodbo hranimo pri notarki, dokler kupnina ni nakazana na prodajalčev račun. Takoj ko je kupnina nakazana na prodajalčev račun, se lahko vpišete kot novi lastnik v zemljiško knjigo.

 

10. PREVZEMITE NEPREMIČNINO

Po celotnem plačilu kupnine bomo pripravili primopredajni zapisnik in izpeljali predajo nepremičnine. Ob primopredaji bomo preverili, ali je stanje vašega novega doma skladno s pogodbo in dogovorom. Popisali bomo  števce ter obvestili ponudnike storitev.

 

 

Pokličite nas na 041 761 957 ali 031 649 378 med 9.00  in 18.00 uro 

ali nam pišite na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2018 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM