Potek oddaje nepremičnine

POTEK ODDAJE NEPREMIČNINE

1. OGLED
Preverimo dejansko stanje in nepremičnino fotografiramo. Na podlagi podatkov in dejanskega stanja nepremičnine določimo tržno ceno.

2. NAČRT ODDAJE
Pripravimo načrt poslovanja in začnemo dogovorjeni način oglaševanja nepremičnine.

3.  OGLED NEPREMIČNINE
Organiziramo in vodimo oglede potencialnih najemnikov. Pred vsakim ogledom vas pokličemo in se uskladimo za vsak ogled posebej.

4. PODPIS NAJEMNE POGODBE
Skupaj dogovorimo podrobnosti  najemne pogodbe. Določimo posebne pogoje najema. Osnutek najemne pogodbe vam posredujemo v predogled. Najemnika seznanimo z vsemi določili in zakonskimi obveznostmi. Najemno pogodbo v poslovnih prostorih vse pogodbene stranke podpišete.

5. PRIMOPREDAJA NEPREMIČNINE
Preverili bomo ali je nepremičnina v stanju skladno s pogodbo in dogovorom, popisali bomo števce (elektriko, plin, vodo).

 

Tudi po oddaji nepremičnine smo vam na voljo, kadarkoli nas potrebujete.

 

Pokličite nas na 041 761 957 ali 031 649 378 med 9.00  in 18.00 uro ali nam pišite na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2018 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM