Potek prodaje nepremičnine

1. PREVZEM NEPREMIČNINE V PRODAJO

Ob prevzemu nepremičnine v prodajo s pogodbo o zastopanju uredimo naš poslovni odnos, vas seznanimo s splošnimi pogoji ter zberemo podatke o vaši nepremičnini.

 

2. PREVERIMO PRAVNO STANJE NEPREMIČNINE

Na podlagi pridobljenih podatkov in dokumentov bomo preverili pravno stanje vaše nepremičnine in naredili tržno analizo nepremičnine.

 

3. STRATEGIJA PRODAJE NEPREMIČNINE

Vsako nepremičnino bomo oglaševali tako, kot smo se dogovorili. Oglašujemo lahko na spletnem mestu Nepremičnine SIMOBILIA www.simobilia.si, na spleti strani www.nepremicnine.net ter ostalih  nepremičninskih portalih, oglasni deski in v tisku.

 

4 . ORGANIZACIJA OGLEDOV NEPREMIČNINE

Organiziramo in vodimo oglede. Pred vsakim ogledom vas pokličemo, seznanimo z ogledom in se časovno uskladimo.

 

5. POGAJANJA ZA VIŠINO KUPNINE

Pogajanja in sestanki potekajo v poslovnih prostorih Nepremičnine SIMOBILIA na Prevaljah, pri ogledu ali telefonsko. Če so pogajanja uspešna, pripravimo dokumentacijo in naročimo sestavo pogodbe.

 

6. PRIPRAVA POGODBE

Pripravimo osnutek pogodbe. Pogodbo vsem pogodbenim strankam posredujemo na vpogled. Skupaj usklajujemo vsebino pogodbe do podpisa. Pogodbe niso tipske, ampak za vsak primer posebej sestavimo individualno pogodbo. 

 

7. PODPIS POGODBE

Pogodbo po navadi podpišemo v poslovnih prostorih, po želji pa pri notarju.

 

8. PRIPRAVA DOKUMENTOV

Pripravimo in izpolnimo vso potrebno dokumentacijo za davčni urad in overitve  originalne pogodbe pri notarju. Notarsko overjena pogodba je shranjena pri notarju.

 

9. PRIMOPREDAJA

Po plačilu kupnine bomo pripravili primopredajni zapisnik in izpeljali predajo nepremičnine. Ob primopredaji bomo preverili, ali je nepremičnina v stanju skladnem s pogodbo in dogovorom, popisali bomo stanja števcev (elektriko, plinski števec, delilnike na grelnih telesih, števec za vodo) ter seznanili pristojne, kateri bodo stroške prenesli na novega lastnika nepremičnine.

 

Pokličite nas na 041 761 957 ali 031 649 378 med 9.00  in 18.00 uro ali nam pišite na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2018 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM