Hiše

Stanovanjska hiša, Stražišče, Ravne na Koroškem

Prodaja 91.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Prodamo stanovanjsko hišo v naselju Stražišče na Ravnah na Koroškem s pripadajočo parcelo v izmeri 1000 m2.

Hiša zagotavlja zasebnost, obkrožajo jo travniki in gozdni rob. Praktično nima sosedov. Nahaja se na osončeni lokaciji. Hiša je tudi  v neposredni bližini Raven na Koroškem, od centra kraja je oddaljena 1,7 km ali 3 min vožnje z avtom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura.

Hiša je v 4 gradbeni fazi. Gre za starejšo obnovljeno stanovanjsko hišo, vendar renovacija še ni popolnoma dokončana.

Hiša ima 3 etaže (klet, visoko pritličje in mansarda).

V kletnem delu, ki je v izmeri 101 m2, je urejena garaža, družabni prostor, kurilnica, kopalnica z WC-jem, klet. Pod teraso se nahaja še  ločen prostor/shramba, z lastnim vhodom.

V pritličju se na 95 m2 nahajajo naslednji prostori: večji, odprt dnevno bivalni prostor, kuhinja, kopalnica, WC, hodnik, spalnica, terasa. Iz dnevno bivalnega prostora je urejen izhod na teraso na južni strani objekta.

V mansardi sta dne otroški sobi, spalnica, kabinet ter kopalnica. Iz kabineta je urejen izhod na teraso na SV strani objekta. V mansardi je lahko iz otoških so prehajate na balkon na JZ strani objekta. Mansarda je v izmeri 76 m2.

Arhitektura hiše je moderno zasnovana. Nove se inštalacije za elektriko. Okna so PVC s tri-slojno zasteklitvijo. Fasada je dodatno izolirana z 16 cm EPS. Nova je streha, ki je pločevina z zračnim mostom. Nova je izolacija vkopanega dela objekta. Znotraj je fini omet. Ni še tlakov.

Inštalacije za ogrevanje niso urejene. Priporoča se ureditev talnega gretja v kombinaciji s toplotno črpalko. Z vidika obnovljivih virov energije EI predlaga uporaba ogrevanja na biomaso ali vgradnje SSE za pripravo tople sanitarne vode, kakor tudi prezračevanje z vračanjem toplote. Možen je tudi priklop na plin. Lasten je vodovod, in možnost priključka na javni vodovod. Objekt je priključen na dvoprekatno greznico.

Urejena je zk in energetska izkaznica (visoki D).

Možnost zamenjave za 3-sobno stanovanje na Ravnah na Koroškem.

Pridobljeno je pravnomočno gradbeno dovoljenje.

CENA: 91.000,00 EUR

L.gradnje: 1950

l.zadnje obnove: 2012

Nepremičnine Koroška Simobilia smo specializiran posrednik nepremičnin:

NEPREMIČNINSKO SVETUJEMO

OMOGOČIMO VAREN PRENOS LASTNINSKE PRAVICE

NUDIMO KOMPLETNO NEPREMIČNINSKO STORITEV NA ENEM MESTU

UREDIMO DOKUMENTACIJO

  • Cena: 91.000,00 €
  • Vrsta: Hiše
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 2043

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM