Hiše

Stanovanjska hiša, Senčna vas, Mežica

Prodaja 325.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji kvalitetno izvedene stanovanjske hiše s pripadajočim zemljiščem na zasebni lokaciji ob robu gozda, z lepim razgledom na Mežico in okoliške hribe. Dostop je preko javne  asfaltne ceste. V bližini je vsa potrebna infrastruktura ter sprehajalne poti.

Stanovanjska hiša je letnik gradnje 1989, NTP 300 m2, od tega uporabne površine 160,0 m2. Hiša je dobro vzdrževana in obnovljena, tako stavbno pohištvo kot oprema. 

Streha je krita s pločevino s posipom in obnovljena l. 2014. Fasada je bila obnovljena l. 2015.  Stavbno pohištvo je obnovljeno z okni lesene izvedbe s tri-slojno zasteklitvijo. Na oknih so nameščene roleta.

Iz dnevno-bivalnega dela je dostop na zastekljen zimski vrt na južnem delu objekta. V dnevno sobi pa je izvedena krušna peč, ki je funkcionalna.

Hiši pripada zemljišče v izmeri 1809 m2, ki ni v celoti ravninsko. Zemljišče je lepo hortikulturno urejeno,  zasajeni so številni grmički in cvetje. Zunanjo ureditev krasijo  manjši  bazenčki, s pretakajočo vodo, slapovi, kar daje okolici poseben čar in ugodno vpliva na počutje. Tukaj se ob bazenčkih nahaja še vrtna uta s kamnom za pečenje. Na vzhodnem delu zemljišča stoji lepa lesena koroška brunarica, pokrita s tradicionalnimi lesenimi skodli,  primerna za shranjevanje vrtnega orodja in druženje. 


RAZPOREDITEV PROSTOROV

Hiša ime 3 etaže (klet, pritličje in mansardo).

V 1 etaži (klet) sta dve garaži, kurilnica, večja soba, shramba, savna, letna kuhinja.

V 2 etaži (pritličje) je večja dnevna soba, kuhinja v povezavi z jedilnico, spalnica, soba, ločene sanitarije, kopalnica (obnovljena l. 2018). Prav tako je bila v letu 2018 modernizirana tudi kuhinja z novimi kuhinjskimi elementi in kuhinjskim otokom. Na južni strani objekta je zimski vrt, ki se povezuje s kuhinjo in dnevno sobo, kjer lahko zimsko idilo uživate na toplem. V dnevni sobi je urejena tradicionalna krušna peč, kar daje prostoru domačnost. Krušna peče je delujoča in je primerna tako za segrevanje, kot z peko.

V 3 etaži  (mansarda) je predsoba, spalnica, kuhinja (ni opremljena, so urejeni priključki) z jedilnico, 2 sobi, kopalnica in ločene sanitarije.
Iz sob je prehod na balkon na zahodni strani objekta in tudi vzhodni strani objekta.

Prehod med etažami je preko notranjega stopnišča.

OGREVANJE in PRIKLJUČKI

Urejeno je centralno ogrevanje s pečjo v kombinaciji olje in drva. Do stavbe je pripeljan tudi plinovod.

Objekt je priključen na javni vodovod in javno kanalizacijo ter električno omrežje.

OKOLICA in INFRASTRUKTURA
Hiša je obdana z zelenico in na severo in severozahodni strani z gozdom. Pred objektom je dostop do garaže asfaltiran.

V neposredni bližini je trgovina, šola, vrtec in ostalo.

DOKUMENATACIJA
Urejeno je gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica je v pridobivanju, zk je bremen prosta. 

PRIPOROČAMO

Posebna prednost hiše je njena odlična lokacija, ob robu gozda, kar zagotovlja veliko zasebnost in uživanje v naravi ter hkrati tudi dobra ohranjenost in obnovljenost hiše. Izjemno lepo je urejena parcela s številnimi grmički, tekočo vodo in vrtnimi uticami. Kraj, kjer se lahko sprostite od napornega delovnika. 

______________________________

V kolikor morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino bomo poskrbeli za prodajo po najvišji možni ceni in v najkrajšem možnem času. Kot specializirani posrednik nepremičnin poslujemo že več kot 10 let.

Pomagamo vam pri urejanju financiranja.

Lepo Vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z Vami.

  • Cena: 325.000,00 €
  • Vrsta: Hiše
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 20330

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM