Kmetije / posestva

Poslovno stanovanjski objekt, Center, Črna na Koroškem

Prodaja 210.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

V centru Črne na Koroškem prodamo posestvo na 3.184 m2.

Na posesti stoji trije objekti:

- poslovno-stanovanjski objekt, zgrajen l. 1850, kasneje večkrat prenovljen in prizidan, neto 550 m2 površin

- stara stanovanjska hiša, zgrajena l. 1860, 1930 obnovljena, vendar sedaj dotrajana in ni v uporabi, neto 194 m2 površin

- hlev in drvarnica, zgrajeni l. 1840, l. 1963 obnovljeni, del objekta je porušen, preostali del je dotrajan in ni v uporabi, neto 460 m3 površin

Poslovno stanovanjski objekt trenutno ni v uporabi. Etažnost objekta je: delna klet v izmeri 45 m2, pritiličje v izmeri 254,4 m2, nadstropje v izmeri 250,6 m2 in neizkoriščeno podstrešje 

Streha je lesena dvokapnica, fasada je žlahtni omet teranova, brez toplotnih izolacij. Vhodna vrata v objekt so lesena, stopnišče je leseno. V kletnem delu objekta so bila skladišča, v pritličju so gostinski prostori in del stanovanja. V nadstropju je stanovanje in več sob za goste (8 sob). Vse sobe so opremljene s starinskim pohištvom. V vsaki sobi v nadstropju so urejeni umivalniki. V veži so po tleh položene teraco plošče, v eni gostinski sobi in kuhinji je položen vinilni pod, v sanitarijah je položena keramika, v ostalih prostorih je ladijski pod.V nadstropju je v sobah položen parket, na ganku/hodniku in sanitarijah keramika. Okna so lesena, dvojna krila. V kuhinji so novejša, plastična. Notranja vrata so lesena, masivna in opleskana. Na balkonu je kovinska ograja. Plošča nad kletjo je ločene izvedbe, nad pritličjem je lesen tramovni strop, s prečnimi betonskimi nosilci. Strop nad nadstropjem je lesen. Pritličje je v nivoju terena. V objektu so izveden instalacije vodovoda, odtokov, elektrike. Odpadne vode so speljane v kanalizacijo. Ogrevanje je centralno, delno z elektriko.

Stara stanovanjska hiša je dvoetažna. V pritličnem delu so pomožno prostori, shramba, v nadstropju so bivalni prostori. 

Hlev je masivne izvedbe, streha je lesena dvokapnica, kritina je eterit. Drvarnica je lesene izvedbe.

Na delu parcele je urejeno makadamsko parkirišče. Dovozna cesta je asfaltna, z javno razsvetljavo in hidrantnim omrežjem.

Nepremičnine so bremen proste. Ni plomb, ni hipotek.

V neposredni bližini so vrtec, osnovna šola, občinska uprava, avtobusna postaja, pošta.

Posest je zanimiva za oživitev turizma- hostel, hotel ali primerna tudi  za dom starostnikov.


PRIPOROČAMO!

Za dodatne informacije pokličite 041 761 957- Stanko ali pište na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Nepremičnine Koroška Simobilia smo specializiran posrednik nepremičnin:

NEPREMIČNINSKO SVETUJEMO

OMOGOČIMO VAREN PRENOS LASTNINSKE PRAVICE

NUDIMO KOMPLETNO NEPREMIČNINSKO STORITEV NA ENEM MESTU

UREDIMO DOKUMENTACIJO

  • Cena: 210.000,00 €
  • Vrsta: Poslovno-stanovanjski objekti
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 1056

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM