Kmetije / posestva

Posestvo, Koroški Selovec, Ravne na Koroškem

Prodaja 91.800,00 €

 

 

Opis nepremičnine

V zelenem okolju, na zasebni, prijetni lokaciji, na Koroškem Selovcu, posredujemo pri prodaji posestva v skupni izmeri 9.049 m2.

Posestvo se nahaja na nadmorski višini okoli 650 m.  

Posestvo je zaokrožena celota s travniškimi površinami in stavbnim zemljiščem. Zemljišče je zelo ugodno orientirano in omogoča celodnevno osončenost. Teren je položen, z rahlim padcem in zato zelo enostaven za vzdrževanje, košnjo ali gradnjo in obnovo objektov.

Na posestvu stoji starejša hiša, ki ima  hišno številko. Objekt je potreben obnove ali rušitve. Ob hiši stoji lesen gospodarski objekt/drvarnica..

 

PODROBEN OPIS

Površina stavbnega zemljišča je okoli 2.718 m2, preostalo so kmetijska zemljišča (okoli 6331 m2). Na območju stavbnega zemljišča, kjer sedaj stoji starejša stanovanjska hiša, je po odstranitvi hiše možno postaviti dva nova stanovanjska objekta.

 

INFRASTRUKTURA

Na posestvu je urejeno lastno zajetje za vodo z veljavnim vodnim dovoljenjem. Zajetje  se nahaja tik pod hišo.

Elektrika je speljana do hiše. V neposredni bližini hiše je električna omarica.

Dostop do posestva je urejen po makadamski cesti. 

 

DOKUMENTACIJA

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Posestvo je bremen prosto.

 

DOSTOPNOST

Zemljišče  je lahko dostopno, iz Dobrij pri RnK je oddaljeno 8-10 min z avtom  po utrjeni makadamski, delno asfaltni cesti. 

 

PREDNOSTI NAKUPA

Posestvo se nahaja v zelenem okolju in je zaokrožena celota, ki nudi zasebnosti v  lepi naravi z razgledi po razgibani in slikoviti Koroški, po hribih, na  goro Peco in Uršljo goro.

Čudovito posestvo bo prepričalo vsakogar, ki se zaveda kakšen potencial predstavljajo lastni travniki, pašniki. Posestvo nudi odlično priložnost za uresničitev poslovnih sanj- turistično kmetijo  z apartmaji,  zunanji prostor bi bil odličen za sadovnjake, kjer bi si gostje lahko nabrali ekološko sadje in vrtnine. Ali pa posestvo enostavno omogoča, da se po napornih dneh umaknete hitremu vsakdanu in uživate na samem, v miru, v prijetnem okolju z lepimi razgledi.

Zaradi velikosti stavbnega zemljišča je na območju omogočena  gradnja dveh stanovanjskih hiš. To je na delu, kjer sedaj že stoji starejši stanovanjski objekt s pomožnim gospodarskim objektom.

 

OKOLICA

Koroški Selovec je hrib/naselje zahodno od Raven na Koroškem. Mnogo je rekreacijskih možnosti, Gruberjev vrh, najvišja točka Koroškega Selovca je v neposredni bližini, potem Uršlja gora, Sv. Neža in Slovenj Gradec.

 

POGOJI NAKUPA

Pogoj lastnika, da kupec poleg plačila cene, dogovorjene v pogodbi o prodaji nepremičnine, prevzame še obveznosti plačila davka na promet nepremičnine v višini 2 % od pogodbene cene.

 

 

Če se v trenutku Vašega telefonskega klica se ne bomo utegnili odzvati, Vas prosimo za kratko sporočilo na tel. št. 031 649378, ali elektronska pošta; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. povratno boste poklicani v najkrajšem izvedljivem času.

 

Želite prodati svojo nepremičnino? Pokličite, tel. 031 649 378 in se dogovorite za termin z nami. Na voljo smo vam za vsa vprašanja in posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO).

Hvala za zaupanje, se priporočamo!

 

Nepremičnine Koroška Simobilia smo specializiran posrednik nepremičnin:

NEPREMIČNINSKO SVETUJEMO

OMOGOČIMO VAREN PRENOS LASTNINSKE PRAVICE

NUDIMO KOMPLETNO NEPREMIČNINSKO STORITEV NA ENEM MESTU

UREDIMO DOKUMENTACIJO

  • Cena: 91.800,00 €
  • Vrsta: Kmetije / posestva
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 2044

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM