Poslovno-stanovanjski objekti

Poslovno stanovanjski objekt, Celovška c., Mežica

Prodaja 500.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

V centru Mežice, na atraktivni lokaciji, ob cesti Mežice-Reht prodamo poslovno-stanovanjski objekt.

Objekt ima 4 etaže (K+P+N+M).

Objekt je v celoti podkleten, tukaj je urejena kurilnica, priročna delavnica, nedokončana družabna prostora., ki sta nedokončana. Dostop je možen iz dveh strani stavbe.

V kurilnici se nahajajo inštalacije za toplotno črpalko in nov zalogovnik za ogrevanje sanitarne vode.

V pritličju se nahaja hodnik, stopnišče, kurilnica s pečjo na drva, večji odprt prostor/hala predvidena za trgovino in skladišče ali druge storitvene dejavnosti. Tukaj se nahajata še dva manjša prostora. Vsi prostori so med seboj povezani. V tem delu objektu je urejeno radiatorsko ogrevanje.

V nadstropju je kopalnica s sanitarijami, tušema, in pralnico, predprostor, kuhinja, tri sobe (dve večji, ena manjša), velik odprt prostor za dnevno bivanje, hodnik in dve sobi. Urejeno je radiatorsko ogrevanje.

 V mansardi je do 4 gradbene faze urejeno moderno, svetlo, prostorno, odprto stanovanje. V tem delu sta urejeno dve garsonjeri, ena je izvedena, kot dupleks. Ureditev dupleksa obstaja tudi pri drugi. V osrednjem delu je velik odprt prostor, z galerijo. Tukaj sta dve spalnici, večja kopalnica, wc, kuhinja. Iz kuhinje in dnevno-bivalnega prostora je izhod na večjo teraso na južni strani objekta. Iz spalnic je predviden izhod na balkon na zahodni strani objekta. V galeriji je možno urediti knjižnico, družabni prostor, prostor za počitek, čitalnico.  V mansardi je urejeno talno ogrevanje v vseh prostorih.

Objekt je priključen na javno-komunalno infrastrukturo. Na SV strani objekta je večje asfaltirano parkirišče, 24 parkirnih mest. Na SZ strani je zelenica.

Objekt je v funkciji, stanovanja v nadstropju  se oddajajo. Prav tako del poslovnih prostorov v etaži. 

Priporočamo za nakup kot investicijo in hkrati ureditev modernega kvalitetnega stanovanja + razgled.

Po namenski rabi se na območju, kjer se nahaja objekt, lahko razvijajo centralne dejavnosti, kar pomeni, da se na tej lokaciji, lahko prepletajo trgovske, oskrbne, storitvene, upravne, socialne, zdravstvene, vzgojne, izobraževalne, kulture in podobne dejavnosti ter tudi bivanje.

 

Za ogled pokličite 041 761 957
 

Nepremičnine Koroška Simobilia smo specializiran posrednik nepremičnin:

NEPREMIČNINSKO SVETUJEMO

OMOGOČIMO VAREN PRENOS LASTNINSKE PRAVICE

NUDIMO KOMPLETNO NEPREMIČNINSKO STORITEV NA ENEM MESTU

UREDIMO DOKUMENTACIJO

  • Cena: 500.000,00 €
  • Vrsta: Poslovno-stanovanjski objekti
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 1085

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM