Poslovno-stanovanjski objekti

Poslovno stanovanjski objekt, Poljana, Prevalje

Prodaja 180,000.00 € 140.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Na Poljani pri Prevaljah prodamo poslovni stanovanjski objekt v izgradnji s pripadajočim zemljiščem tlorisne velikosti 1500 m2. Objekt se nahaja ob glavni cesti Ravne na Koroškem-Prevalje.

Pridobljeno je gradbeno dovoljenje za opravljanje trgovske, proizvodne in gostinske dejavnosti. V drugi etaži je možno urediti stanovanjske prostore.

Objekt ima zelo dobro lego, ker se nahaja tri kilometre od mejnega prehoda Holmec, do avtoceste Celovec-Gradec pa je oddaljen samo 20 minut.

 

PRIPOROČAMO OGLED.

 

Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačen ogled – 041 761 957 Stanko ali 031 649 378 Iva – ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  • Cena: 140.000,00 €
  • Vrsta: Poslovno-stanovanjski objekti
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 627

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM