Poslovno-stanovanjski objekti

Poslovno-stanovanjski kompleks, Pristava, Črna na Koroškem

Prodaja 135.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

V Črni na Koroškem, v naselju Pristava posredujemo pri prodaji večjega poslovno-stanovanjskega kompleksa.Objekt je deloma adaptiran, deloma pa je nedokončan. Zaradi odlične lokacije,  lahka dostopnost in umeščenost na križišče dveh dolin Koprvine in Bistre, ima velik potencial za razvoj dodatne turistične ponudbe na območju Črne na Koroškem.

V kompleksu je ločeno gospodarsko poslopje (leseno skladišče, shramba, drvarnica, kurilnica) ter gostinski del ( gostilna s teraso), ki  je v povezavi s stanovanjskim delom,le-ta je sestavljen iz dveh enot.

LOKACIJA

Nahaja se na izjemni lokaciji ob reki Meži. Dostop je enostaven. V neposredni bližini je glavna cesta, ki vodi iz  Črne na Koroškem  v smeri Koprivne, Krajinskega parka doline Topla in Bistra.

 

GOSPODARSKO POSLOPJE (l. gradnje 1967, l. obnove strehe: 1980, NTP:72,8 m2)

V gospodarskem poslopju je na 72 m2 urejena kurilnica, prostor za orodje, večji večnamenski prostor za skladiščenje. 

 

GOSTINSKI DEL

Gostinski del je urejen v prvi etaži poslovno-stanovanjskega objekta. Tukaj je urejena soba s šankom, kuhinja, shramba. Urejen je dostop na zunanjo teraso, ki se nahaja na južnem delu objekta, ob vodotoku.

Tukaj se nahaja tudi ločene moške in ženske sanitarije. Vhod v gostilno je ločen, je iz severne strani, kjer se nahaja asfaltirano parkirišče.

 

STANOVANJSKI DEL nad in ob gostilni (l. izgradnje: 1916, l. obnove strehe 2004, l. obnove instalacij 1978 NTP: 244, m2) 

V nadstropju nad gostilno je večji svetel prostor s pogledom na vzhod, na naselje Pristava. Prostori so nedokončani, prav tako na novo konstruirana mansarda, kjer je dodatno možno urediti  v bivalne prostore.

STANOVANJSKI DEL v povezavi (l. izgradnje: 1970, l. obnove strehe: 2004, l. obnove instalacij in oken: 2006, 1916 NTP: 202,4 m2)

V stanovanjskem delu se v pritličju nahajata dve garaži z avtomatskimi vrati HORMAN, velika klet/shramba, kurilnica, pralnica, predprostor, stopnišče. V etaži je spalnica z balkonom, pralnica, dnevna soba povezana z kuhinjo in jedilnim kotom in izhodom na balkon. Nedokončan je zimski vrt s pogledom na reko Mežo in okoliško hribovje. Stanovanjski del je v izmeri 200 m2.

 

OGREVANJE

V gostinskem delu ima objekt  urejeno centralno ogrevanje na olje,  v stanovanjskem delu pa je objekt priključeno na plin. Cisterna je vkopana na dvorišču. Celoten objekt je možno priključiti na plin.

 

PARKIRIŠČE in okolica

Objektu pripada urejeno parkirišče. Posebej kvaliteto daje bližina vodotoka in zelene površine.

 

INVESTICIJA ali BIVANJE V NARAVI

V Črni na Koroškem primanjkuje nočitvenih kapaciteti, ni urejenega prostora za bivanje z AD in podobnim. Okolica ob objektu pa to omogoča.

Poslovni- stanovanjski kompleks nudi možnosti za oživitev gostinske ponudbe z nočitvenimi kapacitetami in kvalitetnim bivanjem na zanimivi in z naravo in reko povezani lokaciji.

 

PRIPOROČAMO

Objekt je se nahaja odlični lokaciji. Tukaj je odlično izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje, planinarjenje ter plezanje v južnih stenah gore Pece ali v plezališču Burjakove peči (svetovno znanno plezališče).

Občina Črna na Koroškem pa se prizadeva v razvoju turizma in s tem povezane turistične ponudbe.

 

Za več informacij in ogled pokličite 041 761 957  - Stanko ali 031 649 378  - Iva

Dosegljivi smo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

VABLJENI NA OGLED

  • Cena: 135.000,00 €
  • Vrsta: Poslovno-stanovanjski objekti
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 2021

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM