Stanovanja

Garsonjera, Na Fari, Prevalje

Prodaja 76,000.00 € 70.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

osredujemo pri prodaji garsonjere v naselju Na Fari na Prevaljah. S svojimi 40 kvadratnimi metri neto tlorisne površine, razkošnim balkonom in shrambo v etaži ponuja udobje in praktičnost.

Nahaja se v prijetni večstanovanjski stavbi, le korak stran od Doma starejših, kar omogoča občutek varnosti in povezanosti z okolico. Dostop do nje je enostaven preko dvigala ali stopnišča, kar je še posebej priročno.

Notranjost stanovanja, ki zajema 27,3 kvadratnih metrov, je premišljeno razporejena, vključno s kopalnico in sobo, ki vsebuje kuhinjo, kjer je starejše pohištvo. Poleg tega vam pripada tudi shramba na hodniku, ki ponuja dodaten prostor za shranjevanje, ter čudovit balkon, velik cca 9 kvadratnih metrov, kjer lahko uživate ob sončnih dneh.

Njegova ugodna lega na jugu zagotavlja obilico naravne svetlobe, kar ustvarja prijetno bivalno okolje. Prav tako je vse formalnosti urejene, vključno z zemljiško knjigo in energetsko izkaznico razreda C.

Okolica je polna življenja, saj v bližini najdete Dom starejših Prevalje, trgovski center Spar, šolo, vrtec ter številne sprehajalne poti, ki vabijo k sproščujočim sprehodom.

In kar je najboljše, stanovanje je takoj na voljo za ogled in morebiten nakup. 

 

RIPOROČAMO

Za dodatna vprašanja ali dogovor za ogled som vam z veseljem na voljo, pokličite 031 649 378.

 

V kolikor morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino bomo poskrbeli za prodajo po najvišji možni ceni in v najkrajšem možnem času. Kot specializirani posrednik nepremičnin poslujemo že več kot 10 let.

Pomagamo vam pri urejanju financiranja.

Lepo Vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z Vami.

Ekipa Simobilia Nepremičnine

  • Cena: 70.000,00 €
  • Vrsta: Stanovanja
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 20297

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM