Stanovanja

2-sobno stanovanje, Črna na Koroškem

Prodaja 88.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji obnovljenega 2-sobnega stanovanja v Črni na Koroškem, ki je v skupni izmeri 70,3 m2,

Nahaja se v 2 nadstropju manjšega, obnovljenega večstanovanjskega objekta na sončni, mirni lokaciji. Lepi si razgledi na okoliške hribe in Peco. V neposredni bližini objekta teče reguliran potok. 

RAZPOREDITEV PROSTOROV

Stanovanje obsega:

  • hodnik
  • otroško sobo
  • spalnico
  • kuhinjo v povezavi z dnevno-bivalnim prostorom

Stanovanju pripada manjši balkon na severo-vzhodni strani objekta, ki je dostopen iz skupnega stopnišča. Stanovanju pripada v pritličju tudi klet ter delavnica, kjer je etažna peč.

V skupni uporabi je pralnica.

OGREVANJE

Urejena je lastna etažna peč na olje. V sobah so nameščeni radiatorji s termostati.

INFRASTUKTURA

Objekt je priključen na javno komunalno infrastrukturo, urejena je optika in telefonski priključek. V postopku pridobivanja je priključek na plin.

OBNOVE

Fasada objekta je bila obnovlje l. 2015, streha l. 2020.

Nova so notranja in vhodna (varnostna) vrata, pred leti so bila zamenjana okna, ki so lesena. Obnovljena je kopalnica. 

LOKACIJA

Objekt se nahaja na mirni lokaciji, ob vodotoku, je lahko dostopen po asfaltni cesti. Od Vrtca Kralj Matjaž in Osnovne šole je oddaljen

10 min hoje. V bližini je tudi zdravstveni dom, gasilski dom, okrepčevalnice, trgovine, pekarna in slaščičarna.

Objekt je obdan s travniki, v neposrednih bližini so rekreacijske in pohodne poti, tudi plezališče Matvoz.

OSTALO

Dokumentacij je urejena, energetska izkaznica je v pridobivanju. Oprema na fotografijah ni del prodaje. 

ŠPORTNA ČRNA NA KOROŠKEM

Občina Črna na Koroškem je turistično naravnana, velik poudarek je v doživetjih in aktivnosti v naravi. Tukaj so l. 2021 uresničili idejo o najdaljšem zipline v Sloveniji – Olimpline. Lani so Olimpline povezali s hribovsko ferato – via ferrata – Ferata na Olimpline, ki poteka prav iz centra Črne na Koroškem.

Črna na Koroškem ima lokalno družinsko smučišče, ki je dostopno peš iz centra. V nastajanju je tudi zimsko sankališče. Pozimi so na okoliških travnikih urejene proge za tek na smučeh, po gozdovih in cestah pa je poleti razvejana mreža gorskih kolesarskih poti. Urejen je doživljajsko-plezalni park, ki je zgrajen v neposredni bližini smučišča. Kombinacija adrenalina, premagovanja ovir, spustov in plezalnih sten. Črna je znana po ultimativen tekaškem dogodku po koroških vrhovih - K24 Utra trail, ki  v  neokrnjeno naravo pritegne tekače iz vseh koncev sveta. Plezališči Burjakove peči in Matvoz so v neposredni bližini, stene so primerne za profesionalce ter začetnike.

Bogata je zgodovina rudarjenja, kar si lahko ogledate v Rudarskem muzeju. Vasica se ponaša s kar sedmimi športniki, udeleženci olimpijskih iger in olimpijsko zmagovalko Tino Maze. Dosežki športnikov so predstavljeni v stalni razstavi - Olimpijci iz Črne na Koroškem.

OKOLICA - KRAJINSKI PARK TOPLA

Okolica Črne na Koroškem je bogata z naravno krajino in kulturno dediščino. Nedaleč, pod Peco, je Krajinski park Topla. Območje, kjer se nahaja ena izmed najslikovitejših gorskih dolin, dolina Topla. Zaradi naravnih lepot, kulturne krajine in ohranjene etnološke dediščine je dolina skupaj z ovršjem Pece in obdajajočimi pobočji že od leta 1966 zavarovana kot naravna znamenitost in krajinski park.

 

PRIPOROČAMO

Pokličite in se dogovorite za ogled na 031 649 378

  • Cena: 88.000,00 €
  • Vrsta: Stanovanja
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 20297

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM