Spoznajte Koroško

Koroška obsega območje treh dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske ter treh pogorij – Pohorja, Karavank in Savinjskih Alp, ki dajejo pokrajini pečat samosvoje prvobitnosti in čvrstosti. Z nekaj nad 1000 km2 in nekaj nad 74 tisoč prebivalci sodi regija med manjše slovenske regije. Neokrnjena gorska narava in gozdovi z razvejano mrežo gorskih cest in poti nudijo raznovrstne možnosti raziskovalnih potepanj. Enako lepe in vznemirljive so postaje na teh poteh, kjer bo vsakega popotnika sprejelo robato, a dobrodušno gostoljubje domačinov, ponosnih naslednikov samorastnikov.

http://www.koroska.si/si/

 

Instagram

Pomlad v dolini.
#welovekoroskaartsexylightboxKoroška nepremičnina;) vedno posebna.Večstanovanjski objekt ZELENI DOM, ki bo nastal v urbanem centru Prevalj, je po 10 letih novost na nepremičninskem trgu, in je kot tak tudi poseben. Umeščen je med zelenje, na lokaciji nekdanjega vrtca Zgornji kraj in je načrtovan v skladu z visokimi bivanjskimi standardi.
Zasnovan je kot manjši večstanovanjski objekt s 15 enotami, parkiriščem in zelenico  namenjeno stanovalcem in igrali za otroke.
#novogradnja #kvalitetnobivanje #živiinbivajnakoroškem #nepremicnine #stanovanja #investicija #koroska 
@nepremicninesimobiliaPictures above Prevalje.
#healthylifestyle #recreationalpaths #liveincarinthiaPosodobili smo spletno stran. Sedaj lahko hitreje najdete želeno nepremičnino! Preverite na www.simobilia.si, kjer najdete koroške nepremičnine na enem mestu.
#nepremicninesimobilia #koroška #realestate #marketing #znamidolažjeprodaje #trudimosezavas#ifeelkoroška
#prevaljeWinter in Prevalje

O nas

SK5 biro, Stanko Kumprej s.p., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2018 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM