Hiše

Stanovanjska hiša, Perzonali, Prevalje

Prodaja 169.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Prodamo  samostojno stanovanjsko hišo na Prevaljah. 

Hiša je bila zgrajena leta 1956, leta 2011 so bile obnovljene vse instalacije elektrike, vodovoda in centralnega ogrevanja, tlaki, podi, kopalnica v pritličju in mansardi ter stavbno pohištvo (okna, vrata). 

Hiša ima tri etaže: klet, pritličje in nadstropje/delna mansarda. Etaže so med seboj povezane z notranjim stopniščem.

Objekt je v celoti podkleten. Klet je bila dodatno obnovljena l. 2017. V kleti je urejena kurilnica s pečjo na plin (VISSEMAN Vitodens 333), kurilnica s pečjo na trda goriva (VIESSMAN) s požarnovarnimi vrati, dva večja kletna prostora/shrambe ali hobi prostora.  Klet je lepo osvetljena. Novi so ometi, tlaki, stropi, osvetljava, kovinska vrata v hobi prostor ter celotna keramika.  Klet je obnovljena s cca 5 cm sušilnimi ometi zunanjih sten ter dodatno notranjih. Po tleh je ustrezna izolacija. Urejene so 380 V vtičnice.

V pritličju je na cca 80 m2 urejena  kuhinja, jedilnica ter dnevna soba. Dnevno-bivalni prostori so odprtega tlorisa in med sabo povezani. V pritličju se nahaja še  kopalnica s sanitarijami, hodnik, glavni vhod s predprostorom ter izhod v kletni del. V dnevnem prostoru so pripravljene vse instalacije za postavitev kamina. 

V  nadstropju so na cca 75 m2 urejeni trije večji prostori: spalnica, dve otroški sobi ter dodatno še kopalnica s sanitarijami in tušem ter hodnik. V kopalnici je urejeno talno gretje. Iz hodnika in stopnišča je možen izhod na manjšo teraso na južni strani objekta.

V nadstropju so urejeni priključki za kuhinjo. Enostavno se lahko hiša preuredi v dvostanovanjski objekt.

Stanovanjska hiša je priključena na javno komunalno omrežje, izvedeno je centralno ogrevanje na plin in trda goriva.  

Vsi prostori so svetli, zračni ter lepo ambientalno osvetljeni. Podstrešje hladno in je pohodno, izoliran je pod proti podstrešju-steklena volna ter mansardni deli strehe. vhodna vrata so protivlomna. Okna so dvoslojna, plastična. Streha je tegula. 

Ob stanovanjski hiši se nahaja nov pomožni objekt, kjer je urejena garaža za dva osebna avtomobila v izmeri 30,46 m2, nadstrešek pa se nadaljuje v pokrito zunanjo teraso v izmeri 15,36 m2 ter shramba za orodja/kolesarnica v izmeri 6,97 m2.

Parcela v izmeri 837 m2 je ravninska in v celoti ograjena. Dostop na parcelo je urejen preko elektronskih pomičnih vrat. Vrata so bila obnovljena l. 2018, z menjavo pogonskega motorja ter vsemi sezorji in magneti. Ob objektu je  zelenica, vrt in manjša fontana s skalnjakom. Na parceli je hidrofor.

Hiša se proda delno opremljena.

Urejen je zk ter celotna dokumentacija.    

 

Za dodatne informacije pokličite 041 761 957- Stanko ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Nepremičnine Koroška Simobilia smo specializiran posrednik nepremičnin:

NEPREMIČNINSKO SVETUJEMO

OMOGOČIMO VAREN PRENOS LASTNINSKE PRAVICE

NUDIMO KOMPLETNO NEPREMIČNINSKO STORITEV NA ENEM MESTU

UREDIMO DOKUMENTACIJO

  • Cena: 169.000,00 €
  • Vrsta: Hiše
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 1055
  • Površina: 230 m2
  • Energetski razred: V izdelavi
  • Parcela: 837 m2

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2018 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM