Poslovni prostori

Hotel, Korte nad Železno kaplo, Avstrija

Prodaja 1.500.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Prodamo turistično kmetijo, z žago in mizarsko delavnico, ki se nahaja na Kortah nad Železno kaplo v Avstriji (1000 m n.m.).

Kompleks tvori več objektov: gostinski objekt s prenočitvenimi kapacitetami, mizarsko delavnico, žago in skladišče (v objektu je urejeno tudi stanovanje za zaposlenega), stanovanjska hiša, dve kašči in strojna lopa ter šest hektarjev travniških površin in dva hektarja gozda.

Gostinski objekt s prenočišči ima štiri etaže in neizkoriščeno podstrešje. V kletnem delu je kurilnica, skladišče, klet in hladilnica. V pritličju je gostinski del, kuhinja, restavracija, sanitarije in stanovanje za upravnika oz. lastnika. V nadstropju je urejena sejna soba, štiri sobe za goste (popolnoma opremljene) in spremljajoči prostori. V drugem nadstropju je urejenih osem sob za goste. Tlorisna velikost posamezne etaže znaša 300 m2.

Urejeno je centralno ogrevanje na trda goriva in olje. Sanitarna voda se ogreva s sončnimi kolektorji, ki so nameščeni na strehi objekta.

Objekti so priključeni na lasten vodovod in čistilno napravo. Dostop je urejen iz Železne kaple po asfaltni cesti (13 km) in makadamski cesti (2 km). Dostop je možen tudi iz smeri Jezerskega, po makadamski cesti (4 km).

 

  • Cena: 1.500.000,00 €
  • Vrsta: Poslovni prostori
  • Status: Prodaja
  • Stanje: Neobnovljeno
  • Energetski razred: G
  • Nadstropje: Mansarda

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM