Poslovni prostori

Poslovni prostor, Mežica, center

Prodaja 114,000.00 € 105.000,00 €

 

 

Opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji poslovnega prostora, ki se nahaja na izjemno zanimivi in lahko dostopni lokaciji v centru Mežice. Pripada mu parkirno mesto na vzhodnem delu stavbe.

Neto tlorisna površina je 179,8 m2. Pripadajoči prostori so v dveh etažah. 

Poslovni prostor se nahaja v urejenem poslovno-stanovanjskem objektu z lastnim vhodom iz ceste in je v dveh etažah, v pritličju in kletnem delu.  Poslovno-stanovanjski objekt je vila, zgrajena l. 1950, fasada  in streha sta bili obnovljeni l. 2005.


Zaradi dobre dostopnosti in frekventnosti lokacije je poslovni prostor zanimiv za opravljanje številnih dejavnosti, kot so:  frizerski salon, kozmetični salon, trgovina, butik, turistična agencija, pisarne,  nekdaj je tukaj delovala cvetličarna. Poslovni prostor bi bil prav tako primeren za prirejanje sedaj zelo aktualnih otroških rojstnodnevnih zabav.


RAZPOREDITEV PROSTOROV
 

Neto tlorisna površina je 179,8 m2. Pripadajoči prostori so v dveh etažah. 
 

Poslovni prostor se nahaja v pritličju je neto tlorisne površine 89,7 m2. Poslovni prostor je svetel, večje so steklene površine, ki dajo poslovnemu prostoru poseben čar.  Svetla višini prostora je cca 3,2 m. Tu je urejena vodovodna inštalacija, ki se lahko enostavno preuredi v sanitarije oz. kopalnico.

Skladiščni prostori pa se nahajajo v 1. etaži stavbe, kjer je klet v skupni izmeri 90,1 m2. Tukaj se v ločenem delu nahajajo tudi sanitarije. 

Preostali deli stavbe predstavljajo stanovanja v nadstropju, ter manjši poslovni prostor v pritličju.


DOKUMENTACIJA

Pridobljena je energetska izkaznica, ki umešča poslovni prostor v E razred po energetski učinkovitosti. 

POSLOVNA PRILOŽNOST

Poslovni prostor je primeren za različne mirne poslovne dejavnosti, za izvajanje raznih delavnic, prostočasnih aktivnosti, plesne šole in ostalo. Po namenski rabi spada objekt v območje CU- centralne dejavnosti.

Poslovni prostor je takoj na voljo.

 

Priporočamo ogled!

___________________________

V kolikor morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino bomo poskrbeli za prodajo po najvišji možni ceni in v najkrajšem možnem času. Kot specializirani posrednik nepremičnin poslujemo že več kot 10 let.

Pomagamo vam pri urejanju financiranja in urejanju upravno tehnične dokumentacije.

Lepo Vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z Vami.

Ekipa Simobilia Nepremičnine

  • Cena: 105.000,00 €
  • Vrsta: Poslovni prostori
  • Status: Prodaja
  • Ref. št.: 20299

O nas

SIMOBILIA nepremičnine d.o.o., Prisoje 60a, 2391 Prevalje

Nudimo

Prodajo, nakup, oddaja in najem hiš, poslovnih prostorov, stanovanj, vikendov, stavbnih in kmetijskih zemljišč.


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@simobilia.si ali nas pokličite na 041 761 957

Prodajate ali oddajate nepremičnino? Zaupajte to nalogo nam. Smo specializirani posrednik nepremičnin. Preverite ponudbo nepremičnin na naši spletni strani, ali pa nas kontaktirajte.

Povpraševanje po nepremičninah

Med ponudbo nepremičnin niste našli iskanega? Zaupajte to nalogo nam. Takoj ko najdemo nepremičnino po vaših željah, vas bomo obvestili po e-pošti ali z SMS-om.

Obveščajte me

© 2019 Simobilia | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM